Глория подложи щерка си на жестоки диети

Примата на поп фолка у нас – Глория тормози Симона Загорова.

Запознати твърдят, че фината изпълнителка прави и невъзможното, за да успее да вкара щерка си във форма. За съжаление на този етап усилията, които Глория полага, не са възнаградени с успех.

От малка Симона Загорова има проблеми с килограмите и се опитва да води битка с тях. Във времето, в което Глория я водеше по дебелариумите, действително ефектът можеше да бъде забелязан и с просто око. През миналата година наследницата на Глория беше успяла да свали доста килограми. От няколко месеца насам обаче тя губи битката с тях и вече е качила двойно.

[caption id="attachment_436649" align="alignright" width="300"]Глория подложи щерка си на жестоки диети Глория подложи щерка си на жестоки диети[/caption]

Проблемът на тийнейджърката идва от там, че и тя като повечето младежи предпочитала да се храни с висококалорични храни. За обяд избирала тестени и полуготови храни, а освен това си хапвала и солидно количество захарни изделия. Освен всичко друго Симона Загорова има по-едър кокал от този на Глория, което допринася допълнително да изглежда по-пълна, отбелязва „Всеки ден”.

Всъщност близки до Глория твърдят, че дъщеря й е наследила обезитета именно от нея. По-паметливите от тях си спомнят, че в зората на своята кариера фолк певицата изглеждаше много по-различно от сега. Тя бе доста заоблена и бузеста. Прости сметки показват, че по онова време Глория е била с поне 20 килограма отгоре. С помощта на жестоките диети, на които се подлага и разбира се на пластичната хирургия, тя все пак успя да постигне целта си и замрази кантара на 50 килограма.

И до ден днешен тя полага огромни усилия, за да запази фигурата си. Близки до Глория разкриват, че се подлага на изключително суров хранителен режим, за да не качи някое и друго килце. За разлика от нея обаче дъщеря й Симона е във възраст, в която хормоните взимат превес и често пъти се отразяват пагубно на теглото. Поради тази причина Глория я тормози с убийствени диети, за да може да се побере в така мечтаната рокля за бала, пише pik.bg.