Видеото с Георги Илиев е заснето на сватбата на Бацата

Архивни кадри с Георги Илиев и половинката му Мая взривиха мрежата.

Фотосите успяха да ударят в земята дори и най-големите хитове от музикалната сцена. Видеоклипът, който бе поместен на официалната страница на Георги Илиев във Фейсбук предизвика огромен интерес. Само през първото денонощие клипът бе гледан от почти 2 000 души на час.

Архивните кадри са заснети на парти в ресторант.

[caption id="attachment_436640" align="alignright" width="300"]Видеото с Георги Илиев е заснето на сватбата на Бацата Видеото с Георги Илиев е заснето на сватбата на Бацата[/caption]

Някои от хората, коментирали видеото твърдят, че кадрите са от сватбата на Христо Асенов-Бацата – представителя на ВИС за морската столица Варна. На Бацата кумуват Георги Илиев и половинката му Мая. Запознати посочват, че случката е разказана в книгата на Надя Чолакова "Живей бързо". Тя пише, че по време на сватбата по оркестъра хвърчали пачки с луди пари и всички се прегръщали разнежени, докато Георги Илиев не започнал въргала. Добрият тон е върнат от Илия Павлов, който почуква с вилица по чашата.

Видеото много напомня на американски уестърн. Георги Илиев взима пистолета от приятел и започва да гърми по тавана. Заради силната ориенталска музика изстрелите почти не се чуват. Присъстващите на сватбеното тържество изпадат в екстаз, а операторът насочва камерата към следите от куршуми по тавана на заведението. След това Жоро Илиев връща пистолета на собственика му, който следва примера му и също стреля по тавана на заведението.

След това гостите се впускат в луди ориенталски танци. Главният дръпва Мая Илиева, която в този момент води разговор по телефона и започват да танцуват прегърнати. След това той партнира на професионална танцьорка, която по традиция е с доста оскъдно облекло. Очевидно очарован от движенията й, Георги Илиев пъха банкнота в рокличката й, след което я придърпва и я целува по устата.

Последните кадри от видеото са запечатали момента, в който оркестърът започва да свири на ухо на Георги Илиев, а той вече е със сако и наритка в ръка, пише bgdnes.bg.