Елен Колева изплака болката си

Гласувайте за статията

Елен Колева изплака най-голямата си мъка

Елен Колева съжалява за времето от живота си, което посвети на бизнесмена Александър Найденов. Тя заяви, че това е най-голямата грешка в живота й и искрено съжалява за времето, загубено заради Сашо Майонезата. Преди няколко месеца двамата сложиха край на връзката си. Въпреки, че преди това те вече имаха няколко раздели зад гърба си, този път разлъката между тях е окончателна.

Връзката на младата актриса и богатия бизнесмен продължи 6 години. Преди да заживее с красавицата бизнесменът, сложи край на 22-годишния си брак със своята съпруга.

Елен Колева

Елен Колева съжалява за връзката си с Майонезата

Елен Колева сподели, че съжалява за шансовете, които е пропуснала заради връзката си с Александър Найденов. Актрисата се разкайва горчиво, че е пренебрегнала кариерата си заради ревността на бившия си. През 2007 година тя спечели приза за най-добра актриса заради ролята си в „Шивачки“. Малко след това Елен Колева се запозна с Майонезата и започна връзка с него.

Заради ревността му тя отказала редица предложения за професионална изява. Точно в този момент кариерата й беше в своя пик. Красавицата разказва, че най-много я е заболяло от камъка, хвърлен от човека, на когото е подарила 6 от най-прекрасните години в живота си. Благодарение на силния си характер тя успя да преглътне огорчението от случилото се.

След раздялата си с бизнесмена тя започна работа в Народния театър, но малко след това беше изгонена от там. Говори се, че зад това стои нейният бивш любим. Въпреки, че двамата отказаха да коментират случилото се, запознати с отношенията между двамата разкриха, че Сашо Майонезата е отговорен за напускането на театъра от Елен Колева. Докато беше с него, тя така и не успя да блесне с някоя значителна роля.

В момента тя играе Лора Каравелова в постановката „Нирвана“.

Въпреки огорчението, Елен Колева вярва, че ще срещне истинската любов, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар