Мария Илиева сама се прецака с огромната си алчностМария Илиева съвсем се забрави, взе се за голяма звезда

Мария Илиева съвсем се забрави! Изпълнителката, чиито песни се броят на пръстите на двете ръце, си помисли, че е много голяма звезда. И като такава има право да демонстрира огромни претенции. В това число и за концертите си. И по-конкретно - за цената, която феновете трябва да платят, за да я слушат на живо.

[caption id="attachment_436496" align="alignright" width="300"]Мария Илиева се прецака от алчност Мария Илиева се прецака от алчност[/caption]

Оказа се, че певицата, за която в последно време се говори повече не заради таланта й, а заради недоразумението "Видимо доволни" с Криско, е сложила космическа цена на билетите за предстоящия си концерт, който ще се състои в началото на май в София. Най-евтините билети за най-гадните места започват от 40 лева, за да стигнат до цели 100 лева (!!!) на човек за хубавите позиции. Сми, каквито дори и гранд дамата на българската естрада Лили Иванова не слага за концертите си.

Явно обаче Мария Илиева се е взела за по-голяма звезда и от голямата Лили, за да си мисли, че има кой да даде тези пари, за да я слуша на живо. Как изпълнява бедния си репертоар и как показва на сцената "как са мята". Само дето изобщо не е преценила, че дори и най-върлите й почитатели ще се възмутят от алчността й. "Значи Лили Иванова може да пусне билети от по 20 лева за концертите си, Слави и Ку-Ку Бенд - по 25, само тя, голямата звезда, иска 40. В най-добрия случай", шашардисани са онлайн потребителите.

Да не говорим, че само от участието си като жури в Х Фактор изпълнителката е прибрала 50 бона и със сигурност не е опряла чак толкова до парите на феновете си. Пустата алчност обаче си кава своето, коментират почитателите. Които са категорични, че нямат никакви намерения да плащат луди пари, за да ходят на концерта й, научиха от hotarena.net.