Студиото на Лора Крумова ще бъде разположено в столичен мол

Лора Крумова разкри любопитни подробности от новото си предаване.

Припомняме, че Лора Крумова се завръща отново на екран през следващия месец. Тя обаче замени ефира на Би Ти Ви с този на Нова тв. Напоследък доста се шуми около новото й предаване. Стана ясно, че Лора Крумова ще има доста нестандартно за нашите ширини студио.

То няма да бъде ситуирано в телевизията, а в един от столичните молове. Студиото на новото предаване на Лора Крумова ще бъде разположено на площ от 270 кв.м. и ще побира освен гостите и публиката на шоуто „На шестия ден”.

[caption id="attachment_436176" align="alignright" width="300"]Студиото на Лора Крумова ще бъде разположено в столичен мол Студиото на Лора Крумова ще бъде разположено в столичен мол[/caption]

Любопитен е фактът, че търговският център ще приюти под покрива си четири различни сета, а гостите на предаването ще имат възможността да участват с коментари, въпроси и предложения. Определено няма да им бъде лесно на гостите на Лора Крумова, тъй като гостите на предаването ще могат да им задават въпроси директно.

Блондинката и нейната приятелка и колежка Галя Щърбева ще надникнат зад кулисите на Военномедицинска академия. Съдействие ще им окаже бившият министър на здравеопазването и най-добрият разказвач на вицове сред медиците - д-р Мирослав Ненков. Своя рубрика в новото предаване на Лора Крумова ще има известен телевизионен и радио журналист, чието име за момента остава в тайна.

Само преди няколко дни обществото бе скандализирано от поведението на Лора Крумова, след като папараците на Николета Лозанова я хванаха в крачка – да пие и след това да шофира. И всичко това на фона на твърденията на Лора Крумова, че се е подложила на доста сериозна диета в съчетание с хипокси терапия, за да може да се отърве от излишните килограми за старта на новото си предаване.

Очевидно обаче напрежението покрай подготовката й идва в повече и това е нейният начин да разпусне. Преди няколко дни тя и Галя Щърбева бяха засечени в крайпътно заведение в кв. „Бояна” в София, където подложили на обсъждане темите около първите издания на новото тв предаване, пише pik.bg.