Катето Евро разкри, че се е снимала в Плейбой само заради паритеКатето Евро с болезнени откровения за живота си

Катето Евро заяви, че актьорите са просто едни мизерници, които се чудят как да свържат двата края. В интервю за Сашо Диков звездата от "Оркестър без име" споделя, че тя и колегите й са буквално на ръба на оцеляването, тъй като са останали без работа. И положението е толкова плачевно от години.

[caption id="attachment_436092" align="alignleft" width="300"]Катето Евро Катето Евро[/caption]

Именно заради финансовите трудности тя и колегите й са принудени да приемат какви ли не оферти, само и само да изкарат някой лев. Парите са причината актрисата да влезе в Къщата на ВИП Брадър. Звездата не крие, че единствената причина да се навие да участва в Биг Брадър преди няколко години, и в последното издание на ВИП Брадър миналата година, е хонорарът, който е получила от продуцентите на шоуто.

Пак заради пари Катето Евро се снима и в Плейбой преди 13 години. До сега актрисата избягваше темата за голата си фотосесия, с която предизвика истински скандал и немалко дебати. Пред Сашо Диков обаче тя призна, че когато дошло предложението от българските издатели на мъжката Библия, тя и семейството й отново били в период на безпаричие. Въпреки това първата работа на Катето била да попита сина си Сашо Кадиев какво мисли за предложението и дали тя трябва да го приеме.

Настоящият ТВ водещ, който по онова време е бил в гимназията, заявил, че ще се гордее с нея и за него няма проблем. "Ако беше казал, че му е неприятно, щях да откажа, въпреки, че нямахме пари", откровена е звездата, предават от vsekiden.com. Актрисата за пореден път сподели колко се вълнува от факта, че за първи път ще става баба.