Гена Трайкова е изпаднала в ужас, че ще остане цял живот самаГена Трайкова не спира да се оплаква, че е самотна

Гена Трайкова изпада в ужас при мисълта, че ще остане стара мома. Новинарката се бои до смърт от самотата, а фактът, че вече гони 40-те и все още няма семейство, съвсем се отразявал зле на психиката й. Колегите на журналистката разкриват, че тя все по-често се оплаквала пред тях, че се чувства самотна и се бои, че така и няма да създаде семейство.

[caption id="attachment_436089" align="alignleft" width="300"]Гена Трайкова Гена Трайкова[/caption]

Новинарката осъзнава, че времето си минава неумолимо и само кариерата й не й е достатъчна. Блондинката мечтаела да стане майка, но за нейно съжаление така и не успявала да намери подходящ мъж, с когото да създаде семейно гнезденце. Последният й опит за връзки приключи плачевно преди повече от три месеца и от тогава насам Гена Трайкова е все сама, научиха от hotarena.net.

Водещата на новините на бТВ имаше връзка с колегата си Иван Георгиев в продължение на около една година. Само че избраникът й се оказа с над десет години по-млад от нея - факт, който нямаше как да не се отрази на отношенията им. Ревнивата Гена не спирала да вдига скандали на младото си гадже, тъй като постоянно го подозирала в изневери с по-млади от нея жени. Постоянната й неувереност в крайна сметка дошла в повече на Георгиев и той прекратил връзката им.

Поредният неуспех в любовта се отразил тежко на Гена Трайкова, която изживявала самотата си все по-тежко. Родителите й не спирали да й натякват, че вече е време да свие семейно гнездо и да си роди деца. Приятелките й също имали коя едно, коя две деца и й повтаряли, че е време и тя да се замисли.