Ани Цолова стана жертва на вирус

Ани Цолова обяви в ефир, че оставя зрителите в ръцете на Виктор Николаев.

Водещата на сутрешния блок на Нова тв „Здравей, България” заяви в края на днешното предаване, че е станала жертва на вирус. Поради тази причина утре Ани Цолова няма да е на линия и ще се наложи колегата й Виктор Николаев да води сам предаването.

Ани Цолова обеща, че няма да отсъства дълго, а само за ден. Броени секунди след тези думи водещата се закани да кихне в ефир, но колегите й от студиото изключиха звука и успяха да предотвратят конфузната ситуация, която щеше да се създаде.

[caption id="attachment_436039" align="alignright" width="300"]Ани Цолова стана жертва на вирус Ани Цолова стана жертва на вирус[/caption]

Припомняме, че преди броени дни в Нова тв се разрази жесток скандал. Ани Цолова е първата звезда на медията, която е отнесла сериозна глоба заради системно нарушаване на работните правила. Колегите й разкриха, че е била орязана с половин заплата заради системните закъснения за ефир, които си позволявала в продължение на няколко месеца. Вероятно редовните зрители на сутрешния блок на Нова тв са забелязали, че Ани Цолова често пъти влиза в студиото няколко минути след началото на ефира.

Поради тази причина се налагаше екранният й партньор Виктор Николаев да открива сам сутрешния блок. Закъсненията били причина и за безумния й вид, в който се появявала в ефир, тъй като фризьорите и гримьорите нямали достатъчно време, за да я подготвят. Колегите на звездата се жалват, че винаги успява да изправи екипа на нокти, тъй като не е ясно кога ще дойде.

Напоследък все по-рядко се случвало да се появи преди 6.10 ч. Това е сериозно закъснение, тъй като трябва да влезе в гримьорната половин час преди ефир. Шефовете на Ани Цолова я предупредили многократно, че ще понесе финансови санкции за закъсненията, но очевидно думите не я стряскали. В крайна сметка санкцията била приложена и на практика и водещата на „Здравей, България” не останала никак доволна, пише pik.bg.