Любо Нейков завърши осмия сезон на „Столичани в повече”

Актьорът и продуцент Любо Нейков удари нов рекорд.

Той определено има повод да вдигне купон. Запознати дори твърдят, че Любо Нейков раздал бонуси на служителите си. Причината за щедростта му е фактът, че съвсем скоро в ефира на Би Ти Ви се завръща новият сезон на култовия роден сериал „Столичани в повече”.

[caption id="attachment_436024" align="alignright" width="300"]Любо Нейков завърши осмия сезон на култовия сериал „Столичани в повече” Любо Нейков завърши осмия сезон на култовия сериал „Столичани в повече”[/caption]

Сериалът, който е рекордьор сред родните филми се завръща през март. За разлика от останалите български сериали, които изкарват най-много по 3-4 сезона на екран, този вече има зад гърба си седем сезона, а съвсем скоро ще ги закръгли на осем. Няма как този факт да не достави удоволствие на Любо Нейков. Запознати разкриват, че новият сезон на „Столичани в повече” ще предложи на своите почитатели нова порция актуални сюжетни линии, които ще бъдат интерпретация на най-нашумелите казуси в ежедневието ни – властта, бизнеса и задкулисните игри.

Разбира се всички ситуации по традиция ще бъдат пречупени през призмата на комичното, облечени в неподражаемите изпълнения на любими български актьори. В новия сезон ще видим и много нови лица. От обкръжението на Любо Нейков разкриват, че новият сезон ще проследи ситуацията около известяването на резултатите от референдума. Намеренията на народните представители до голяма степен ще бъдат провалени от народа, който ще се обедини и ще даде глас на своето мнение. По традиция Рангел ще излезе най-хитро от тази ситуация и дори ще се сдобие с прякора „Истината”.

В същото време Славка Лютова ще преживее сериозен психически срив, но въпреки това няма да се предаде без битка. Тя ще драпа със зъби и нокти и ще търси нови нестандартни решения и съюзници, за да се задържи в политическия живот. Спас Лютов пък ще продължи с опитите си да развие потенциала си на бизнесмен.

Той ще бъде въвлечен в изключително нелепи и комични ситуации заради огромна пратка с бастуни от Китай. В същото време пък по-големият му брат Андрей ще се сдобие с прилични финансови средства и ще насочи своите амбиции към телевизионния бранш. Отец Григорий ще се опита отново да се върне в църквата, но ще трябва да премине през сериозни препятствия, пише pik.bg.