Цветанка на Веско Маринов спи с богатия турчин, тъй като бизнеса й у нас не вървиЦветанка на Веско Маринов не се срамува от възрастния си любовник

Цветанка на Веско Маринов спи с богат турчин, който да й плаща сметките. Невярната съпруга, която се раздели с изпълнителя след зверски скандал и публичен панаир, засега се е кротнала при 60-годишен мъж от Истанбул, който е сред най-маститите бизнесмени в Турция, издават запознати.

[caption id="attachment_435936" align="alignleft" width="300"]Цветанка на Веско Маринов с богат любовник Цветанка на Веско Маринов с богат любовник[/caption]

Всъщност връзката на блондинката с него датира от цели десет години, като двамата не са спирали да се виждат дори и по времето, в което Цветанка беше омъжена за родния певец. Всъщност именно системните й изневери с търговеца на бижута Фуат стоят в основата на разтрогването а брака им.

Веселин Маринов в един момент разбрал, че благоверната му ходи толкова редовно до Турция не, за да набавя стока за магазините си, а за да се среща с любовника си. Който стои и в основата на развода й с първия й съпруг - футболиста Марио Юруков.

В същото време богатият й любовник не спирал да я засипва с подаръци като за Коледа Цветанка се изфукала пред приятелките си със скъпо колие, три луксозни палта и последният модел Айфон. Заради сигурността, която получава от богаташа, бившата съпруга на Веско Маринов дори се замисляла дали да не се омъжи за него, за да е сигурна, че ще е обезпечена за цял живот, научиха от hotarena.net. Парите му успявали да компенсират за годините и не дотам привлекателната му външност.

Преди приятелки Цветанка дори се хвалела, че не й се налага да се прежалва и да си ляга твърде често с него, тъй като богаташът има пейсмейкър на сърцето. И трябва да се щади.