Не съм убиец на детето й – сподели Тони Стораро за аборта на Софи Маринова

„Не съм любовник на Софи Маринова и не съм я принуждавал да прави аборт. Не съм убиец на нейното дете” – изповядва пред „България днес” чалга изпълнителят Тони Стораро. Така той опроверга фалшивите спекулации по негов адрес. Изпълнителят беше набеден, че той е тайнственият мъж, от когото е забременяла ромската перла. В края на миналата година певицата призна, че е бременна, но се оказа, че не може да задържи плода. Тя отказа да посочи кой е бащата на нероденото й дете, което предизвика вълна от предположения и налучквания. Именно Тони Стораро беше посочен като човека, който я е принудил да абортира, защото било невъзможно двамата да имат деца.

[caption id="attachment_435923" align="alignleft" width="300"]Софи Маринова и Тони Стораро били семейни приятели Софи Маринова и Тони Стораро били семейни приятели[/caption]

„Със Софи Маринова сме повече от приятели, ние сме семейни приятели. Жена ми и Софи са близки вече 10 години” – коментира Тони Стораро спекулациите по негов адрес. Той допълва, че тази информация го обижда. „Не мога да си се представя като убиец на дете” – сподели изпълнителят. Певецът е известен като човек, който не си позволява да коментира нещата, които се пишат по негов адрес, но този път чашата на търпението му преляла. „През последните години чета и хубави, и лоши неща за себе си, но никога не съм им обръщал внимание. Не знам каква е целта на подобно писание, но то не може да попречи нито на мен, нито на моето семейство и на хората, които ме познават. Аз не съм звезда, която големее. Мен хората могат да ме видят на улицата, в магазина. Цяла България знае що за човек съм и какъв характер нося” – сподели за накърненото си достойнство хитовият изпълнител. Той признава, че е потресен от факта, че някой може да го набеди за убиец. Самият той е говорил със Софи Маринова за цялата история и тя също е била много разстроена. 39-годината ромска перла много се притеснила как жената на колегата й Валя ще приеме всичките тези глупости, тъй като държи много на нея като приятелка. „Бъдете живи и здрави и четете само истината” – обърна се Тони Стораро към почитателите си и призна, че повече няма желание да коментира измислици по негов адрес – пише изданието.