Ученичката от Бургас е в див ужас от мистериозното позвъняване!

16-годишно момиче от елитна езикова гимназия е в потрес заради сатанински номер. Малко след полунощ на телефона й позвънил номер с девет осмици. Звъненето било регистрирано на телефона й съответно в седмата и осмата минути след полунощ.

Ученичката от Бургас обаче си била изключила звука и затова не вдигала телефона. На сутринта върнала обаждането на непознатия номер и съответно чула в слушалката, че номерът е извън обхват и не може да бъде проведен разговор. Момичето е в шок най-вече заради слуховете около сатанинския номер.

[caption id="attachment_435888" align="alignright" width="300"]ученичка Ученичката получила ужасяващото обаждане в полунощ[/caption]

Всеки от притежателите му, който го е имал за телефонен номер го е последвала смъртта. Номерът 0888888888 е бил официално спрян от Мтел поради страховитите слухове, че всеки от неговите собственици се преселват скоропостижно в отвъдното. Според служител на компанията този номер е наистина изключен и не отговаря на обясненията на някои, че това е просто някаква грешка със софтуера.

Първият притежател на прокълнатия номер, звънял на ученичката, е самия директор на М Тел Владимир Грашанов, който умира на 48-годишна възраст. Той е покосен от скорострелен рак преди десетина години. Номерът след това се наследява от мафиотския бос Константин Димитров-Самоковеца. Бандюгата намира смъртта си пред магазин за диаманти в Холандия.

Там той е разстрелян показно през 2003 година. Константин Дишлиев е другият притежател на сатанинските осмици. Той също е разстрелян в центъра на София. Бизнесменът със съмнителен бизнес бе убит с десетина куршума на излизане от индийски ресторант в столицата.

След него столичен бизнесмен става притежател на номера с девет осмици. Малко след като му става собственик, съпругата му се разболява от рак. Ужасен заради слуховете за смърт на тези, които го притежават, той бърза да се отърве от него. След него никой повече не го взима и номерът е обявен за невалиден. Цели три години. До сега, когато някой все пак се е обадил на уплашената ученичка.