Срамота: Скандална обида за покойния Желю Желев разбуни духовете!

Срамота: Скандална обида за покойния Желю Желев разбуни духовете!
5 (100%) 1 vote

Д-р Петър Берон със скандално изсказване за смъртта на Желю Желев!

Д-р Петър Берон остана видимо доволен от смъртта на първия президент сред промените Желю Желев. „Зло под камък да стои, добре, че ми съобщихте“, казал пред Блиц д-р Берон за покойния Желю Желев. Той бе първият демократично избран президент след изборите. Той заемаше този пост от 1990-1997 година. Известният политик е починал тази нощ и то внезапно. Най-вероятно причината за смъртта му е инсулт. Желев е бил в добро видимо състояние, ходел редовно и в офиса си.

Желю Желев

Д-р Петър Берон с обидни думи към покойния Желю Желев

Дори наскоро е бил при настоящия президент Росен Плевнелиев на съвета на президентите. Проблемите го настигнали от есента. Той губел от време-навреме паметта си и изпадал в състояние на депресия. Но това не му пречело да се чувства добре и в кондиция, като ходел редовно и до офиса си. Преди малко повече от година помина и съпругата му Мария.

Култовата реплика на устатия д-р Петър Беров, отявлен седесар, че е „Пукна мръсникът!” буквално втрещи с циничното си откровение. Разривът между тях настъпил, след като Желю Желев заявил, че е чел досието на брадатия естествоизпитател по повод създаване на неформалната организацзия „Екогласност”.

Желев заявил, че в него е описано как д-р Петър Берон е плюл срещу колегите си, също и точно какво и на кого е казал и доносничел. След като разбрал за това, д-р Берон избухнал, отрекъл това да е истина и дори заклеймил бившият президент, че това са пълни глупости и измислици. С една единствена цел да го клепа и злепостави пред обществеността.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

5 коментара to “Срамота: Скандална обида за покойния Желю Желев разбуни духовете!”

 1. Петко Сталиниста

  ян. 31. 2015

  С Берон сме на различни политически позиции, но за Желю Жабата е ПРАВ!!!

 2. ИСТИНА

  ян. 31. 2015

  БЪЛГАРСКИЯТ ЛЕНИН . . .

 3. Симеон Андреев

  февр. 01. 2015

  Каквото можа направи за расипването на България

 4. Rumyana Gosposinova

  февр. 03. 2015

  ВЕЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ВЯРВАМЕ НА НИКОЙ ПОЛИТИК, АБСОЛЮТНО !ВСИЧКИ СА ИНТРИГАНТИ И ДОНОСЧИЦИ, СЛУЖЕЩИ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ….ЗА СЕГА!

 5. Rumyana Gosposinova

  февр. 03. 2015

  ВЕЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ВЯРВАМЕ НА НИКОЙ ПОЛИТИК, АБСОЛЮТНО !ВСИЧКИ СА ИНТРИГАНТИ И ДОНОСЧИЦИ, СЛУЖЕЩИ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ….ЗА СЕГА!

Добавете коментар