Веселин Маринов се е погрижил щерка му да получи работа, без да има необходимото образованиеВеселин Маринов уредил Йоана на един от най-скъпоплатените постове в държавата

Веселин Маринов се е погрижил добре за дъщеря си. Любимият певец и близък приятел на Цветан Цветанов е използвал всичките си връзки, създадени покрай дружбата си с дясната ръка на Бойко Борисов, за да набута щерка си в една от най-скъпоплатените сфери в държавата. А именно - в "Ръководство въздушно движение" (РВД), където заплатите започват от четири бона на месец.

[caption id="attachment_435853" align="alignleft" width="300"]Веселин Маринов уреди щерка си на сладка работа Веселин Маринов уреди щерка си на сладка работа[/caption]

От около седмица Йоана се радва на пост в администрацията на РВД, осигурен без съмнение, благодарение на връзките на татко й. Тъй като 26-годишната дама няма абсолютно никакво подходящо за тази сфера образование. Това е и причината момичето да бъде тикнато на чиновническа длъжност, където са абсолютно всички връзкари, издава човек от РВД. Реално погледнато, всички във ведомството, които просто си стоят зад бюрата, прибират тлъсти заплати, без да вършат кой знае каква работа, просто защото нямат необходимите за това компетенции.

Точно такъв е и случаят с наследничката на певеца. Чиято длъжност е доста далеч от командването на полетите, тъй като най-много да доведе до челен сблъсък между два самолета, научиха от hotarena.net. Да не говорим, че Йоана, която през изминалата година се омъжи за доктор от болница "Св. Иван Рилски", е бременна.

Факт, който съвсем буди съмнения как точно е била назначена бъдещата майка и то на толкова висока заплата. При положение, че само след няколко месеца ще излезе в майчинство, което естествено, ще й бъде заплащано в продължение на две години. на база огромната заплата.

"Явно татко й е впрегнал всичките си връзки, за да уреди щерка си на тази позиция", убедени са хора от сферата.