Стефан Диомов се помирил с Ева на помена от смъртта на ГогоСтефан Диомов е щастлив, че скандалите с Тоника са в миналото

Стефан Диомов се е помирил с Ева на Гого. След като двамата бяха в жесток конфликт в продължение на години, все пак са решили да постъпят зряло и да заровят томахавката. Помирението се е случило на помена по случай една година от смъртта на обичания певец от формацията Тоника. Тогава композиторът и вдовицата на изпълнителя поговорили и успели да изяснят недоразуменията помежду си, издава самият Диомов в интервю за "Всеки ден".

[caption id="attachment_435843" align="alignleft" width="300"]Стефан Диомов Стефан Диомов[/caption]

Той не крие, че е изключително щастлив, че лошите моменти и думи вече са в миналото и се надява занапред между него, Ева и останалите от Тоника да цари разбирателство, както в първите години от създаването на групата. Авторът на едни от най-хубавите мелодии в родната естрада обаче категорично отказва да назове причината за конфликта, породил се между него и откритите от него певци.

По думите му обаче няма нищо истинно в твърдението, че проблемът е възникнал заради Ваня Костова, за която Стефан Диомов не крие, че е сред любимите му изпълнителки. Не предпочитанията му към нея обаче са довели до краха на отношенията му с Тоника. Припомняме ви, че композиторът и създадената от него формация бяха в изключително обтегнати отношения, по причини, които са неясни и до днес.

Диомов дори забрани на Тоника да изпълняват песните му по концертите си и създаде нова формация от млади изпълнители, които да ги пеят. За радост на феновете и на композитора, и на Тоника, враждата е останала в миналото. И на предстоящия си концерт на 25 март групата ще изпее едни от най-големите хитове на композитора.