Крисия Тодорова зарината от ангажименти, не успя да уважи София Борисова!

Уникалната Крисия Тодорова не успя да пее на модното ревю на дизайнерката София Борисова. Моделиерката, която направи тоалетите на талантливото дете и двамата братя Хасан и Ибрахим за Евровизия в Малта не успя да дойде за модната фиеста. Защото детето чудо пя за своята музикална педагожка в родния си град Разград.

[caption id="attachment_435781" align="alignright" width="300"]Крисия Малката Крисия има повече ангажименти от възрастните си колеги[/caption]

Свилена Дечева получи престижната награда „Почетен гражданин на Разград” от градоначалника Денчо Бояджиев. Отличието градоначалника на града връчи на преподавателката но солфеж на Крисия заради цялостната й дейност и принос за културата на града. С великолепната песен „Я, кажи ми, облаче ле бяло” Крисия поздрави от сцената своята любима учителка и града. Защото на 28-и бе и празника на родния град на малката певица.

За това, че датите съвпадат известната дизайнерка научила няколко дни преди събитието. Тя представи поредната си модна колекция, озаглавена „Диамантена магия”. В известен софийски хотел един час по котешката пътека дефилираха осемнадесет манакенки. Те бяха облечени с деветдесет и седем модела на колекцията на София Борисова. Освен тоалети в черно и бяло, нейна запазена марка е и дърво с корони, които също събраха много овации. Великолепни бяха и нейните булчински рокли.

Сред манекенките, които представяха колекцията на дизайнерката имаше куп известни имена. Гости на фиестата бяха поп фолк певицата Софи Маринова, лорд Евгени Минчев, който беше сред организаторите на шоуто, Илиана Раева с дъщеря си, Вихра с щерка си Ава. Сред ВИП персоните се забелязаха водещата Мира Добрева, майката на Димитър Бербатов-Маргарита, атрактивния екс депутат Жорж Ганчев с благоверната си Валентина Шишкова-Шуши. От всички тях прелестната дизайнерка получи огромни букети и много ръкопляскания за уникалната си колекция.

Но най-голям букет дизайнерката получи от Слави Трифонов. Двамата с шоумена работят вече четири години. Тя е направила сценичните костюми на екипа на Дългия по време на новогодишните празници по Би Ти Ви.Най-вероятно тя ще майстори и тоалетите им на предстоящия концерт в зала „Армеец” на 25-ти април.