Дивна все повече пропада по наклона на славатаДивна взема пример от чалгаджийките и търси финансова изгода от връзките си

Дивна е едва на 17, но вече се държи като отракана млада госпожица. Младата изпълнителка не спира да показва, че вече се чувства голяма и държи всички да я възприемат по този начин. За целта певицата дори си хвана и гадже, повече от два пъти по-голямо от нея.

[caption id="attachment_435749" align="alignright" width="300"]Дивна Дивна[/caption]

Приятелки на тийнейджърката издават, че избраникът й е на цели 40 години и съвсем спокойно може да й бъде татко. Това обаче ни най-малко не притеснявало намаханата госпожица, която на ляво и на дясно разправяла, че любовникът й е страхотен в леглото, благодарение на опита си, научиха от Hotarena.net. Истината обаче е, че не креватните умения на господина са привлекли звездата, а банковата му сметка.

Досущ като колежките си чалгаджийки и младата певица е решила да си потърси половинка, която да може да я издържа. Двамата с гаджето й се запознали на нейно участие в провинцията, а господинът я впечатлил като й подарил гигантски плюшен мечок. И макар за всичките й приятели да е ясно, че Дивна се е загаджила с мъжа заради парите му, младото момиче упорито твърди, че е наистина влюбена. И че е впечатлена от него самия като личност, а не от банковата му сметка.

Певицата обаче без да иска се изпуснала за користните си подбуди като изтърсила пред близките си, че получава всичко, което поиска от гаджето си. Освен това 40-годишният мъж обещал на Дивна, че ако на абитуриентския й бал двамата все още са двойка, той ще й осигури празник като на принцеса. И няма да се скъпи за подаръци и организация.