Мариана Попова използва любовника си за финансиране на клиповете сиМариана Попова няма намерение да се развежда, използва бизнесмена само заради парите му

Мариана Попова отново кръшка на съпруга си Ханес. Певицата, за която от край време се шушука, че не е от най-верните съпруги, този път е забила мастит бизнесмен, който по настоящем се подвизава в Лондон. Двамата се запознати покрай посещение на изпълнителката в английската столица и почти веднага се озовали в леглото.

[caption id="attachment_435739" align="alignright" width="300"]Мариана Попова Мариана Попова[/caption]

Бившата ни представителка на "Евровизия" обаче няма никакви намерения да се развежда с бащата на детето си, който си няма на идея какви ги върши благоверната му зад гърба му. Или предпочита да се прави, че не забелязва. Мариана Попова използвала новия си единствено и само заради парите му. Господинът разполагал със солидни средства и нямал нищо против да задоволява прищевките на певицата.

Които, за разлика от повечето й колежки, поне са свързани изцяло с музиката. Изпълнителката настоявала бизнесменът да спонсорира кариерата и клиповете й, научиха от vsekiden.com. А той се съгласил без проблем. Именно благодарение на неговите средства Мариана Попова успя да си позволи да заснеме видео, струващо цели 20 бона! Сума, на която могат да завидят и чалгаджийките с техните дебели чичко-паричковци.

Става въпрос за клипа към песента "Несбъдване", която е съвместен проект с БТР. Попова обяснила, че парите идват от чуждестранен продуцент, без да навлиза в повече подробности кой е той и защо плаща толкова огромна сума заради нея. Върху самото видео е работено около шест месеца, разказват хора от компютърния екип, стоящ зад клипа.