Драмата на Мария е наистина голяма, животът й е бил ад!

Поп фолк дивата Мария не познава брат си, а баща си не е виждала от десетина години. Последната седмица изключително актуална стана темата за сватбата на миньончето от Стара Загора и милионерския наследник Християн Гущеров. Покрай еуфорията на събитието никой не видя, че на сватбеното тържество липсва бащата на Мария. Там бяха майка й и сестра й, но не и нейния втори родител.

Във Фейсбук певицата също разпространява само снимки с майка си и сестра си, но не и с баща си. Татко й, Панайот Киров е световен и европейски шампион по борба. Майката на Мара- Йорданка също е спортистка. Тя е завършила спортното училище в родния си град, специалност гимнастика. Там се запознават и с бащата на Мара Отварачката.

[caption id="attachment_435737" align="alignright" width="300"]Мария Мария разкри драмата на миналото си и тежкия си живот[/caption]

Йорданка ражда Мария, когато е само на деветнадесет години. По-късно фамилията отива в столицата, защото баща й се състезава от спортен клуб „Академик”. Родителите й се развеждат, когато Мария е само на четири години. Майка й с двете си дъщери се прибират в Стара Загора, като живеят в апартамента на баща й. Приятелите на Мария започнали да странят от нея, защото била дете на разведени родители.

Тя често се връщала със синини и рани пак заради това. Майката на Мария и Ирена работи на три места, за да осигури прехраната на семейството. Въпреки това парите все не стигали. По време на новогодишните празници е имало случаи да нямат ток заради неплатени сметки. Сестра й отивала при дядо й и баба й, а те двете с майка й се сгушвали под одеялото и така празнували. Тези спомени са изключително болезнени за Мария.

Баща й заминава за известно време в Америка и там основава собствен клуб по борба. Той има и второ семейство, от което има син. Но Мария и природения й брат не се познават. Тя не го е канила на сватбата. С баща си също не са се виждали от десетина години. Мария все още не може да забрави трудното си детство и да прости на баща си за това, че ги е изоставил и не е полагал грижи за тях.