Това зло, новата черна магия, може да погуби човек до броени часове!

Черна магия може да ти прекъсне живота за два часа. Новото зло струвало четиридесет бона и може да се поръча заради тлъстата сума само от богаташи.Тя се наричала „магия на 14-та степен” и от нея треперели имотни българи. Поръчвали я бизнесмени, за да сломят конкуренцията, както жени за неверните си съпрузи или за кандидатки, които искали да заемат леглата им.

Злото се капарирало при магове и врачки, като циганки я правели и срещу три бона, но пък ефекта не бил гарантиран.

[caption id="attachment_435716" align="alignright" width="300"]магия Тази нова черна магия се използва все повече от мастити богаташи и бизнесмени[/caption]

Имотните българи знаели за нея и непрекъснато треперели някой да не им спретне жестокия номер и да предизвика смъртта им без улики. Те се обграждали с амулети, икони и други предпазни средства, за да не ги застигне прокобата. Магията предизвиквала скоротечна смърт, като към когото била насочена били покосявани от инфаркт или инсулт само за няколко часа. Лекарите изобщо не можели да открият причината за бързата смърт, нито имало някакви улики, че злодеянието е извършено.

Магове и ясновидци са доволни, че в последно време хората протегнаха ръка към окултното. Те търсели вещите в тази област за решаване на проблемите им от всякакво естество. Заради кризата много били на мода и магиите за печелене на пари. Гадателки правели такива срещу двеста лева. Те гарантирали бърз успех, като хората печелели или чрез успешен бизнес или чрез печалба от тотото.

Амулетите за късмет също се търгували много. Те можели да се поръчат за сумата от тридесет до сто и двадесет лева. Цената варирала от материала и силата на заклинанието.

Търсена, но и най-евтина била магията за любов. Хората можели да си я поръчат за сто или сто и тридесет лева. Ревнивите господа пък срещу шейсет-седемдесет лева си гарантирали, че половинката им няма да му изневери с друг или дори че няма да флиртува.

Но пак магове, които не се поддават на всеобщата истерия и лесното печалбарство съветват хората да се опитат сами да си решат проблемите. След което да се обърнат към специалист. Защото колкото и да е безобидна една магия, все пак тя си е вмешателство в енергиите и често има неприятен обратен ефект.