Постъпката на Златка Райкова буквално шашна Алисия!

Златка Райкова си е посипала главата с пепел заради грозните думи, които беше казала за поп фолк дивата Алисия. Плеймейтката се опитала да й поиска извинение в тоалетна в столично заведение, където двете се засекли наскоро.

Преди време тя в предаването на Венета Райкова „Горещо” я нарекла с изключително долни думи. Плеймейтката се опитала да се извини на Алисия, но поп фолк дивата само я изслушала безмълвно, без дори да й отвърне. Според Русата Златка тя разбрала какво й е казала, но не пожелала да й каже нищо.

[caption id="attachment_435645" align="alignright" width="300"]Алисия Извинението на врагинята й Златка Райкова остави Алисия без думи[/caption]

Мнението на моделката е, че певицата на Ара мюзик може би все пак е приела нейното извинение, но не е дала гласно израз дали това наистина е така, откровено призна блондинката в предаването на Николета Лозанова „Папараци”.

Припомняме, че грозните думи Златка Райкова изрече, когато певицата ходеше още с Валери Божинов. По същото това време Златка заяви, че футболиста й е предлагал горещи креватни ласки. А към Алисия думите й също бяха пиперливи. Златка я нарече тогава певачка от Вакарел, която си лягала и с роми. След което пък Златка Райкова се ожали, че поп фолк изпълнителката пуснала слуха в Интернет, че е болна от модерната болест на века Спин.

Войната между тях продължила и до днес, но Злати е категорична, че от сърце се е извинила за думите си на настоящата половинка на вратаря Ники Михайлов. Преди време Златка Райкова призна, че вече за нея най-важното не са материалните неща и все по-често се обръща към духовното.

Затова е решила не само да промени живота си, след като е с гаджето си ММА боеца Георги Валентинов, но и иска да изчисти предишните си прегрешения, когато беше лошо момиче. Първият й опит е с певицата Алисия, за която все пак таи надежда, че ще й прости нецензурните приказки, изречени преди време по неин адрес.