Мария избра крайно лошо решение за медения си месец с Гущеров!

Поп фолк певицата Мария избра място за медения си месец, който й носи само нещастия. Зла поличба, лош късмет! В това са убедени най-близките хора около пайнерката, както и нейни колежки. След като на 17-ти поп фолк дивата каза официално „да” на своя избраник Християн Гущеров пред лицето на Бога и около триста отбрани в тузарски ресторант в столицата, сега тя е избрала крайно неблагоприятно място за медения си месец с милионера.

[caption id="attachment_435552" align="alignright" width="300"]Мария Мария реши да заведе Християн Гущеров на същото място, на което беше с бившия си[/caption]

Тя и съпругът й Християн Гущеров са си набелязали да от прашат за красивата дестинация, където обичат да отмарят богаташите. Това е градчето Сен Тропе, на брега на Френската Ривиера. Френското градче е рай за паралиите, но определено за миньнчето носи само неприятности.

Именно там тя често отпътуваше заедно с първия си съпруг,хотелиера Димитър Андонов. Последният път Мара замина сама, за да снима клип към новата си песен. Там обаче се засече с футболиста плейбой Ники Михайлов и между тях пламна краткотраен и бурен флирт. Опасната им близост не остана без последствия. За мимолетната им страст узна първият й съпруг и последва разрив в отношенията и развод.

Затова колежките й от димитровградската й компания са изумени, че Мария отново се натиска да релаксира именно в Сен Тропе. Те треперят да не я застигне злия късмет, който най-вероятно й носи иначе прелестното местенце за почивка.

Но Мария била категорична, че няма да отстъпи и да се поддаде на паниката. Тя твърдо е решила да отпътува, тъй като с това невероятно земно кътче са свързани също и много красиви спомени в нейния живот, както и от близо тригодишната й връзка с Хриси, преди милионера официално да й стане съпруг.