Преслава има нова любов, намери си 40-годишен паралия!

Преслава набързо забрави старото си гадже Малката Бирма и отскоро е забърсала ново гадже. Преслава заби имотен чичко. Той обаче е прехвърлил четиридесеттака и за разлика от Георги Станоев освен прошарените си коси има и малко коремче.

Предишният заместител на пернишкия милионер беше 24-годишен младок, но явно изпълнителката на „Водка с утеха” е решила да разнообрази нощите си с нещо по-солидно. Достатъчно солидно, тъй като най-вероятно мъжът има бизнес в провинцията и двойката е съвсем прясна.

[caption id="attachment_435544" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава забрави Бирмата, смени го с чичко с Ферари[/caption]

Папараците са щракнали възрастният мъж да паркира червеното си „Ферари” пред лъскаво, полупразно заведение и двамата да се отдават на романтична вечеря. Според наблюдателните посетители на заведението двойката не била съвсем приятелска, а мъжът се държал малко по-свойски, което недвусмислено говорило, че нещата между тях са малко по-дълбоки. През цялото време обаче Преслава се оглеждала притеснено, за да не бъде щракната изненадващо. Въпреки мерките й двамата били спипани от бдителните ловци на сензации.

Досега една от най-оборотните певици на „Пайнер” не се е похвалила с новото си постижение. Може би двамата се виждат отскоро и поради това певицата не го е показала или похвалила с него. Не беше далеч времето, когато пред Азис, който я интервюира в предаването на Николета Лозанова „Папараци” Преси каза, че още страда за старата си любов Малката Бирма. Дори пророни сълзи за пернишкият бизнесмен, но категорично заяви, че всичко между тях окончателно е привършило.

Връзката между тях продължи близо три години, завърши с годеж, но не стигна до олтара. Тя беше изключително динамична и бурна, като завърши почти с инфарктна раздяла. Преслава заяви, че още не може да се избави от мисълта за Георги Станоев. Но пък колежките й са на мнение, че ако Преслава наистина има връзка с по-възрастния бизнесмен, тя ще й помогне да се отърси от спомена.