Маргарита Бербатова от четири месеца не е ходила на работаМаргарита Бербатова се опитва всячески да избегне развода със съпруга си

Маргарита Бербатова се е побляла покрай развода си с бащата на футболната ни звезда. Майката на Митко Бербатов от четири месеца си е взела болничен от Комплекса за социални услуги в Благоевград, където изненадващо беше назначена за шеф през март миналата година, и изобщо не се появява на работа, разкриват колегите й.

[caption id="attachment_435526" align="alignleft" width="300"]Маргарита Бербатова Маргарита Бербатова[/caption]

Пред работодателите си от Община Благоевград Маргарита Бербатова е представила болничен лист, чиято продължителност е до 29 януари тази година включително. Това се случило през изминалия октомври месец. Специалисти коментират, че подобен дълъг болничен се дава единствено в случаи на претърпяна тежка операция. Никой в града обаче не е чувал майката на футболиста да се е подлагала на каквато и да е хирургична интервенция.

И не само това. Звездната майка редовно е засичана по различни светски събития и прояви в града, което отхвърля всякакви съмнения относно здравословното й състояние. Покрай Коледните и Новогодишните празници Бербатова не пропускаше купоните, организирани от Общината и новото й работно място. Последно Маргарита е била забелязана на събиране в Младежкия дом на Благоевград, на което е присъствала и психоложката Мадлен Алгафари.

Запознати с живота й коментират, че болничният е абсолютно фиктивен, а причината за него е разводът, през който тя и бащата на Митко минават. Маргарита Бербатова не е съгласна да се раздели с бащата на синовете си и си е взела болничен, за да не се явява на бракоразводното дело. Което буквално я съсипва, научиха от hotarena.net.