Алекс Раева все още пази снимки от връзката си с водещияАлекс Раева не е изтрила шоумена от живота си

Алекс Раева все още не е забравила Слави Трифонов. Певицата имаше връзка с гологлавия водещ по времето, в което тя се изявяваше като беквокалистка в Ку-Ку Бенд. И той й се падаше шеф. Именно затова двамата така и не разкриха официално връзката си, макар тя да не беше тайна нито за феновете, нито за хората от екипа.

[caption id="attachment_435354" align="alignright" width="300"]Алекс Раева и Слави Трифонов Алекс Раева и Слави Трифонов[/caption]

Нещо повече, за да не предизвикват излишно внимание към себе си, Алекс и Слави нарочно избягваха да контактуват пред хора, а на концертите и епизодите на "Шоуто на Слави" изглеждаше дори, че Дългия предпочита колежката на Раева - Деси Добрева. Това обаче е било единствено параван, прикриващ чувствата между водещия и Алекс. Чувства, които се виждат особено ясно на кадри, запечатали репетиции зад кадър.

На фотосите ясно се вижда как се гледат двамата влюбени. Погледи, които не оставят съмнение, че помежду им има нещо повече от колегиална близост, научиха от hotarena.net. Според близки до певицата кадрите са от нейния личен архив, което ясно показва, че Алекс Раева все още не е превъзмогнала напълно раздялата си с шоумена. Въпреки че от доста години има връзка с ди джей Дончо, който обаче така и не се престрашава да й предложи брак.

Слави пък имаше дългогодишна връзка с балерината от Магаданс Мартина. Двамата дори заживяха заедно, а феновете решиха, че водещият най-накрая се е кротнал. В края на миналата година обаче двамата неочаквано се разделиха след като стана ясно, че танцьорката му е слагала рога с инструктора си по фитнес.

Алекс Раева Алекс Раева slavi aleks2 slavi aleks3