Алекс Сърчаджиева е убедена, че второ бебе ще излекува актьора от зависимостта му към алкохолаАлекс Сърчаджиева е вманиачена да стане отново майка

Алекс Сърчаджиева натиска Иван Ласкин за второ бебе. Актрисата се е вманиачила по идеята да стане отново майка и буквално не давала мира на половинката си. Самата щерка на Йосиф Сърчаджиев и Пепа Николова призна пред бТВ, че постоянно преследва Ласкин да й направи още едно дете. "Предизвиквам го, още щом се прибере вкъщи, да започва да ми прави второ бебе", къде на шега, къде на майтап изтърси сладураната.

[caption id="attachment_435350" align="alignright" width="300"]Алекс Сърчаджиева мечтае за второ дете Алекс Сърчаджиева мечтае за второ дете[/caption]

Според близките й тя говори съвсем сериозно, тъй като е сериозно притеснена, че вече е прехвърлила 30-те години. И затова бърза да роди второ дете, преди да е остаряла, научиха от hotarena.net. Освен това актрисата се надявала, че по този начин ще успее да отдалечи Ласкин от страстта му към алкохола и чашката.

Алекс е убедена, че грижите покрай още едно бебе съвсем ще я сближат със звездата от "Васко да Гама от село Рупча" и той ще забрави за пиенето. Самият Ласкин обаче изобщо не споделял ентусиазма й, дори напротив. Актьорът, който освен дъщеря си София от Алекс, има и дъщеря Люба от първия си брак, изобщо не се виждал като татко за трети път.

Нещо повече, Ласкин нямал никакви намерения отново да бъде прикован вкъщи да сменя памперси, вместо да се събира с приятелите си по чашка. "Алекс е невероятна майка, детето осмисли живота й. Точно затова тя иска и второ, но Иван не дава и дума да става по въпроса", коментират близки до двойката.