Деси Цонева най-накрая проговори за изненадващата раздяла с богаташа Зак КоенДеси Цонева обмисля да влезе в политиката

Деси Цонева най-накрая проговори за бившия си годеник. Дъщерята на Димитър Цонев се раздели повече от неочаквано с богаташа Зак Коен след като двамата прекараха романтична екскурзия в Америка. И точно когато всички очакваха двамата да застанат пред олтара, връзката им се разпадна.

[caption id="attachment_435337" align="alignright" width="300"]Деси Цонева Деси Цонева[/caption]

Според Деси Цонева това е била най-логичната развръзка на отношенията помежду им, тъй като двамата просто не са си пасвали нито като характери, нито като начин на живот. Нещо повече, щерката на Митко Цонев признава, че след общото им пътуване до Америка, тя е осъзнала, че изобщо не е влюбена в Зак. Допълнителен катализатор на края на връзката им се оказал и фактът, че богаташът няма никакво желание и време да се грижи за деца - без значение дали негови или не.

Както знаете, Деси Цонева има син Янчо от брака си с Янчо Таков-младши. И макар Зак да се разбирал добре с малчугана, в ежедневието му не присъствали планове за дете, тъй като не се чувствал готов за подобна отговорна стъпка.

Въпреки несполуките в личния си живот обаче Деси Цонева не се отчайва. Напротив, младата жена е решила за момента да остави личния си живот на заден план и да се концентрира върху професионалното си благополучие. Тя не крие, че смята да се насочи към политиката, тъй като това поприще я влече. Цонева дори беше част от България без цензура в самото начало на създаването на партията.

И макар пътищата им в последствие да се разделят, Цонева не крие, че за нея Николай Бареков е сред най-успешните родни евродепутати, научиха от vsekiden.com.