Елена Кучкова не ще сватба с лидера на ДПС СофияЕлена Кучкова още не се познава с дъщерята на половинката си

Елена Кучкова се отказа да се омъжва. Плеймейтката, която напираше да вдига сватба с половинката си - лидера на столичното ДПС Любомир Ников, се е отказала от идеята си и вече не държи да се види булка. Пред приятелки моделката обяснила, че се бои да не предизвика завистта на хората като вдигне пищна сватба с избраника си и по този начин да предизвика негативната енергия на зли очи.

[caption id="attachment_435300" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова се отказа от сватбата Елена Кучкова се отказа от сватбата[/caption]

С подобни суеверия я наплашила и колежката й Златка Димитрова, която е убедена, че е загубила бебето си заради уроки и хорска завист. Черната Златка предупредила Ели да не демонстрира твърде явно щастието си, за да не привлече към себе си негативна енергия. Това убедило Елена Кучкова, още повече, че наскоро плеймейтката претърпя катастрофа с колата, която спечели заедно с титлата Мис Плеймейт.

Кучкова е убедена, че возилото е урочасано и носи лош късмет и затова е решила да се отърве от него като го продаде, научиха от hotarena.net. Покрай инцидента, суеверната моделка преценила, че моментът не е подходящ да вдига сватба и затова се отказала от напъните да става булка. Зложелатели обаче смятат, че в промяната на мнението стои не толкова суеверие, колкото липсата на всякакво желание от страна на Ников отново да застава пред олтара.

48-годишният политик вече има един брак и развод зад гърба си, както и дъщеря, която в момента е тийнейджърка. И въобще нямал намерения да превръща Кучкова в своя съпруга. Още повече, че дори не си е направил труда да я запознае с дъщеря си. Самата моделка призна, че наследничката на гаджето й си няма на идея коя е приятелката на баща й, камо ли пък двете да се познават.