Георги Милчев  - Годжи скоро ще се похвали с нова къща!

Георги Милчев - Годжи го раздава баровец. Баскитаристът и дясната ръка на Слави Трифонов Годжи отпраши в края на миналата седмица в родопското село Огняново.

Музикантът в „Шоуто на Слави” най-вероятно ще си купува къща в китното родопско село. Милчев отдавна желаел да си намери дом на тишина и спокойствие, сред зеленина, където да отмаря и релаксира от натоварения си делник и мръсотията на столицата.

[caption id="attachment_435260" align="alignright" width="300"]Годжи Годжи бяга от суетата и хаоса на столицата в Родопите[/caption]

Меракът на китариста да има провинциална резиденция не е от вчера. Той мечтал отдавна да го направи, но сега му се отдало случай наистина да го извърши. Годжи сондирал мнение и със свои колеги, като те го насочили към селото, което се намира в близост до гръцката граница. Огняново е разположено в китната Родопа планина, като самото селище буквално е обгърнато от зеленина. То е много красиво, спокойно, а въздуха е кристално чист.

Годжи пристигнал със стария си форд в края на седмицата и отпрашил в неизвестна посока с местен човек, твърдят очевидци. Според жителите на селото този човек продавал къща и най-вероятно музиканта е отишъл на место да огледа бъдещата си покупка.

Годжи вече бил повече от сигурен, че точно там иска да се засели и да избяга от суматохата на големия град. Природата, хората, местоположението и красотата на родопското село буквално го очаровали, твърдят и негови колеги. Той бил повече от сигурен, че съвсем скоро ще се сдобие с новия си дом. Не е тайна, че парите, които Слави Трифонов дава на подчинените си не са малко, но и работата, пък и чепатия характер на Слави им коства много сили и нерви.

За да отпусне малко напрежението, което с всяка година все повече му тежи, Годжи решил да отпусне и то сред красотата и тишината на природата. затова селето му допаднало много и той се заканил в най-скоро време да си купи провинциалнато резиденция, разкрил музиканта прид най-верните си авери.