Плеймейтката Елена Кучкова смята, че е жертва на зли очи

Елена Кучкова се отказа да вдига сватба с приятеля си Любомир Ников, шеф на столичното ДПС – пише „Уикенд”. Плеймейтката, която стана известна покрай участието си във „ВИП Брадър”, вече не иска да е булка от страх, че наново ще попадне под вредното влияние на нечии лоши очи. С такива я наплашила дружката й Черната Златка, след като Кучкова й споделила за катастрофата, която претърпя наскоро – отбелязва изданието.

„Тя ми каза, че с нейната кола три пъти се е блъскала заради зли очи. И ме посъветва да се отърва от колата. Смятам да направя точно това” – сподели Елена Кучкова.

[caption id="attachment_435245" align="alignleft" width="300"]Елена Кучкова се отказа да бъде булка Елена Кучкова се отказа да бъде булка[/caption]

За да развали магията, под чието влияние й се случват все неприятности, знойната блондинка реши да продаде колата, която получи за победата си в конкурса „Мис Плеймейт”. „Преди това все някакви дребни нелепи повреди цяла година. На няколко пъти пък зложелатели я драскаха с ключ. Е, не ми върви с тази кола” – аргументира се моделката.

След като разказала всичко това на приятелката си Черната Златка и чула позицията й, Елена се убедила, че отнякъде й „пращат” негативна енергия. Затова веднага взела мерки. Като за начало щяла да продаде колата, а после щяла да посети врачка. „Страхът от катастрофата може да е останал в мен” – споделя Кучкова, която смята да ходи да й леят куршум.

Засега красавицата се опитва да гледа позитивно на зачестилите през последната година неприятности. Така приема и леката катастрофа. Елена Кучкова се убеждава, че това всъщност било знак да се отърве от колата.

За да не предизвиква повече злите очи, моделката се отказала не само от колата си, а и от пищна сватба с 48-годишния си любим. Такава не искал и самият Любомир Ников. Политикът, който вече има един брак зад гърба си и дъщеря тийнейджърка, не искал да попада в светските хроники.