Глория категорично отхвърлила офертата на Слави Трифонов

Слави Трифонов понесе поредния изненадващ удар.

Шоуменът бе „зашлевен” от примата на българския поп фолк – Глория. Тя категорично отрече информацията, че е приела поканата да журира риалити формата „България търси талант”.

Само преди броени дни бе пусната мълвата, че Глория е подписала договор с компанията на Слави Трифонов и ще е едно от новите лица във формата. Тя обаче пояснява, че е отхвърлила офертата на шоумена, тъй като има други проекти.

[caption id="attachment_435238" align="alignright" width="300"]Глория категорично отхвърлила офертата на Слави Трифонов Глория категорично отхвърлила офертата на Слави Трифонов[/caption]

Програмата на чалга дивата била твърде натоварена, за да си позволи да е на екран в продължение на три месеца покрай предаването, което ще бъде продуцирано от Слави Трифонов.

Измежду колежките на Глория пък се носи мълвата, че тя отново се рее на крилете на любовта. Те коментират, че е било крайно време и тя да срещне подходящата половинка, след като в последните няколко години преживя редица разочарования на любовния небосклон, пише Слава. Според клюката, новият любим на примата на поп фолка е мастит хотелиер, който разполага с верига комплекси по нашето Черноморие. Освен това той е собственик и на няколко пансиона в зимните ни курорти Пампорово и Банско, пише pik.bg.

Припомняме, че само преди няколко дни Слави Трифонов срещна и друг отказ – този на Галя Христова от балет „Сатен”. Тя също е отхвърлила категорично офертата му, но за участие в грандиозния концерт, който шоуменът планира през пролетта в зала „Арена Армеец”. При все, че в петъчното си предаване той се похвали, че 15-те хиляди билета за концерта, са били продадени само за ден и половина, оказва се, че не малка част от хората, които са минали през школата на предаването му, отказват да вземат участие.

На този етап от думите на Слави става ясно, че Деси Добрева е приела с охота да участва в концерта. Перкусионистката Лили Йончева също е приела поканата. „Ку-ку бенд” също се готвят усилено за предстоящия грандиозен концерт, който мнозина очакват с нетърпение, а Слави Трифонов обеща, че няма да разочарова почитателите си.