Роси Черногорова едвам се справя с ежедневните си задължения и грижите по децатаРоси Черногорова се опитва да се съвземе от убийството на съпруга си

Роси Черногорова е съсипана след убийството на съпруга си Димитър Стоянов, по прякор Митко Лудия. Манекенката изобщо не успявала да се съвземе от разстрела на половинката си и едвам се справяла с ежедневните си задължения, издават я нейни приятелки.

Роси ЧерногороваЗа да помогнат на дъщеря си в този труден за нея момент, родителите на вдовицата са неотлъчно до нея след покушението. Майката и бащата на Черногорова гледат да й помагат по всички възможни начини като най-вече са я отменили в грижите покрай двете деца на двойката. По-малкото от които не осъзнава напълно какво точно се е случило с татко му, научиха от hotarena.net.

Припомняме ви, че Митко Лудия беше застрелян преди една седмица пред дома си в пловдивския квартал Лаута. Стрелецът го е причакал и е стрелял по него с ловна пушка. Убиецът на един от първите ММА бойци у нас все още е в неизвестност. Мотивите за престъплението също са неясни, предават от органите на реда. Униформените се съмняват, че убийството му е свързано с лихварския бизнес, който Стоянов развивал под прикритието на заложната си къща.

За него от години се говори, че е бил сред най-близките приятели на застреляния през 2005 година бос на ВИС Георги Илиев. И е движел делата му в региона. Седмица след смъртта на Митко Лудия негови приятели създадоха Фейсбук страница в негова памет. Повечето от близките му не крият, че новината за убийството му ги е хвърлила в шок, тъй като е бил изключително добронамерен човек, който никога не е получавал заплахи.