Наталия Симеонова е убедена, че някой й е направил магияНаталия Симеонова хукна по врачки, за да разваля магията

Наталия Симеонова е в ужас, че е станала жертва на черна магия. Водещата е убедена, че някой недоброжелател й е направил негативно заклинание, заради което напоследък в живота и работата й изобщо не й върви. Още от края на миналата година бившата съпруга на Денис Ризов се усъмнила, че над главата й тегне черна магия, заради която всичко край нея се проваля.

[caption id="attachment_435232" align="alignright" width="300"]Наталия Симеонова Наталия Симеонова[/caption]

От Новата година Наталия Симеонова остана без работа след като предаването й "Предай нататък" беше свалено от екран. Без каквито и да е обяснения за причината. Откакто се разведе с Денис пък водещата все удря на камък в любовта и така и не успява да си намери подходяща половинка. Цялата тази липса на късмет дотегнала на блондинката и тя решила да потърси услугите на екстрасенс. Симеонова избрала да се консултира с врачката Теодора, която е известна с уменията си да разваля каквито и да е проклятия. Освен това жената отказвала да взема пари докато не си свърши работата.

Наталия вече няколко пъти си записвала сеанс при врачката, съсипана от поредицата неудачи в живота си. Водещата била буквално пред психически срив, издават я нейни близки. Затова се надявала Теодора да й каже какво я очаква в близко бъдеще в професионален и личен план. Водещата прекарвала около час при ясновидката, надявайки се да получи отговор на въпросите, които я вълнуват. Освен това тя се подложила и на няколко ритуала за премахване на негативната енергия и зловредното влияние, научиха от hotarena.net.

След като посещенията й приключили, Наталия Симеонова оставила на врачката 200 лева за свършената работа.