Асен Блатечки нямал намерение да живее с Диляна Попова

Още миналата седмица таблоидът „Всеки ден” разкри, че между Диляна Попова и Асен Блатечки е настъпила арктическа студенина – припомня „Уикенд”. Доскоро влюбените родители на малкия Борил не прекараха заедно дори по празниците. Вместо да се посветят на първата си Коледа като семейство, макар и неофициално, актьорът и манекенката били разделени – отбелязва изданието. За празника Асен се оправдал, че трябва да бъде с дъщеря си Катерина. На Нова година Диляна пък била забелязана да купонясва със сестра си и приятелка в столичен гей бар. За да преживее болката от раздялата си с Асен Блатечки, Диляна Попова предприела пътуване зад граница с приятелки. В тяхната компания манекенката се надявала да се разтуши и да забрави проблемите си с мъжете. Синът й Борил пък бил оставен на грижите на родителите й, които също били много разстроени от случилото се. Семейството на манекенката още в началото не одобрявало връзката й с Асен поради факта, че актьорът веднъж вече е изоставил семейството си. С последните събития отношенията им към мачото силно се изострили и Диляна още повече разбирала, че е постъпила лековерно, като родила от Блатечки.

[caption id="attachment_435225" align="alignleft" width="300"]Диляна Попова не откри желания баща в лицето на Блатечки Диляна Попова не откри желания баща в лицето на Блатечки[/caption]

В раздялата между Асен Блатечки и Диляна Попова обаче по традиция вероятно има замесена и трета страна. Според клюката актьорът се увлякъл по своята екранна партньорка във филма „Люси” Лиляна Станаилова – пише изданието. Двамата имали кратка авантюра, за която манекенката узнала от своя приятелка. „Диляна е жена, която не понася изневярата. За нея подобно поведение е нечистоплътно и обидно. Когато разбра за тази авантюра, тя просто побесня от гняв” – издават запознати. Други пък коментират, че Асен Блатечки се върнал при жена си Катерина, тъй като осъзнал, че тя е половинката на живота му. „Тя е единственият човек, с когото той може да изтърпи повече от месец заедно” – коментират общите им приятели.