Слави Трифонов е готов на всичко, за да задържи талантливото момичеСлави Трифонов готов да изхвърли господин Андреев от шоуто си заради Крисия

Слави Трифонов е на път да изхвърли господин Андреев от шоуто си заради Крисия Тодорова. Както стана ясно преди няколко дена, двете деца изобщо не могат да се понасят и доста често се карат помежду си. Когато камерите не снимат, малкият многознайко дори си позволявал да скубе и блъска талантливото момиченце. А причина за раздразнението му станали прекалените протекции и облаги, с които се ползва екранната му партньорка.

[caption id="attachment_435194" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов готов да се раздели с господин Андреев заради Крисия Слави Трифонов готов да се раздели с господин Андреев заради Крисия[/caption]

Публична тайна е, че малката сладурана за нула време стана любимка на Слави Трифонов още по време на участието й в конкурса за партньорка на господин Андреев. Гологлавият водещ бил очарован от естествения чар на госпожицата от Разград и точно затова я избра за шоуто си. Последвалата еуфория от страна на зрителите, свързана с Крисия, пък съвсем затвърди желанието на Слави да я задържи в предаването си на всяка цена. За да може да се възползва максимално от зрителския интерес и рейтинга, който тя му носи.

За тази цел шоуменът се държал с Крисия като с принцеса и й угаждал по всякакъв начин. Това пък накарало първоначално скромното момиченце да започне да се държи като малка примадона. И да предявява изисквания дори за това кой оператор да я снима, научиха от Агенция ПИК.

Заради нея господин Андреев доста често бил пренебрегван, което не му се нравело и той не го криел, като изразявал недоволството си най-вече върху Крисия. Слави Трифонов обаче не се вслушал в недоволството му и със сериозен тон го предупредил, че ако продължава да се държи зле с Крисия, ще го изгони от шоуто си.