Ивелин Попов е пръснал над един милион лева по чалгаджийкатаИвелин Попов се грижи нищо да не липсва на половинката му

Ивелин Попов се показа като истински загрижен мъж. Футболистът е обезпечил по всички възможни начини половинката си Елена Паришева като се е погрижил нищо да не й липсва. Негови близки разкриват, че откакто певицата му роди син през 2011 година, Попето се отнася с нея буквално като с кралица. И разходите му по издръжката й отдавна са надхвърлили един милион лева.

[caption id="attachment_435191" align="alignright" width="300"]Ивелин Попов и Елена Паришева Ивелин Попов и Елена Паришева[/caption]

Малко след раждането на малчугана, капитанът на националния ни отбор по футбол подарил на любимата си чисто нов апартамент в София, тъй като дотогава тя живеела под наем. Жилището, превърнало се в първото семейно гнезденце на двойката и наследника им, се намира в скъпарския квартал Витоша и е чисто ново строителство. За него футболистът се бръкнал със 150 бона, а още 100 броил за луксозни, поръчкови мебели от Италия.

Най-много пари щастливият млад татко пръснал за обзавеждането на детската стая на сина си, издадоха запознати. В момента в апартамента живее друго семейство, което плаща наем на Попето. Който междувременно купи втори апартамент за Елена, в квартал Разсадника, който излязъл по-скъп и от първия. Новото жилище било записано на името на певицата, с условието, че то ще стане собственост на сина им, когато навърши пълнолетие.

Освен скъпи апартаменти, Ивелин Попов е подсигурил и също толкова луксозни коли за половинката си. Паришева разполага с луксозно Ауди А4, както и с два джипа - Мерцедесл МЛ и бял Рейндж Роувър. Все подаръци от влюбения футболист, научиха от hotarena.net.