Татяна Стоянова е водела изключително луксозен начин на животТатяна Стоянова е разполагала с доста средства, личният й автомобил е джип за още 20 бона

Татяна Стоянова е живеела в жилище за 180 бона! Апартаментът на застреляната шефка на кабинета на кмета на Пазарджик е на обща стойност цели 180 хиляди лева. За които все още не е ясно с какъв произход са и как една обикновена пи арка е успяла да си позволи подобен луксозен дом. Според запознати младата жена е изтеглила кредит в размер на крупната сума, за да може да си позволи апартамента.

[caption id="attachment_435114" align="alignright" width="254"]Татяна Стоянова Татяна Стоянова[/caption]

Разследващите обаче все още не са потвърдили тази информация. Освен, че е обитавала доста луксозно жилище, общинарката е карала и не особено евтина кола. Джипът й, макар и купен на старо, струва около 20 хиляди лева, научиха от "24 часа".

За да стане ясно от къде Татяна Стоянова е разполагала с толкова пари, за да си позволи подобен начин на живот, от прокуратурата са разпоредили да бъдат отворени банковите й сметки, за да стане ясно точно какви авоари е имала младата жена. И от къде. Когато това се случи, ще стане ясно и дали пи арката на кмета на града е имала кредити и в какъв размер.

Припомняме ви, че 33-годишната Татяна Стоянова беше застреляна пред дома си от упор от неизвестен мъж. Стрелецът е изстрелял пет куршума в жертвата си, като още първият - в челото, е бил фатален. Все още няма задържан за покушението, органите на реда разкриха само, че най-вероятно убиецът е професионалист, сърбин по произход.

Най-вероятната причина за убийството са засегнати икономически интереси в региона.