Шоуменът Слави Трифонов трудно преживява раздялата си с Мартина

Истината е, че Слави Трифонов с високото си самочувствие не може всъщност да преглътне лесно факта, че се превърна за смях пред цяла България с връзката си с балерината, която му сложи рога с младок – пише „Уикенд”. За да си върне самоувереността си, Дългия е решил да възобнови връзката си с бившите си гаджета, сред които е и беквокалистката му Алекс Раева – научаваме от изданието. За топлите отношения между Алекс Раева и Слави Трифонов се знае още от годините, в които певицата работеше във вечерното шоу на Би Ти Ви. Тогава тя за 7 години бе негова муза не само на сцената, но и в леглото. Пословичният перфекционизъм и контролиращото поведение на шоумена обаче съсипаха връзката им и накрая Алекс го заряза, за да се хване с бизнесмена Камен Атов. Въпреки това по време на дългото и мистериозно боледуване, което извади Слави Трифонов от релсите за почти цяла година, Раева не престана да се интересува от здравето му и да му помага с каквото може.

[caption id="attachment_435042" align="alignleft" width="300"]Слави Трифонов и Алекс Раева бяха партньори не само на сцената Слави Трифонов и Алекс Раева бяха партньори не само на сцената[/caption]

Сега, само месец след поредната драма в живота на Дългия, Алекс Раева отново е на линия. Певицата се чула с шоумена покрай тарапаната с изневярата на Мартина и така отново възобновили контактите си. Затоплянето в отношенията стигнало дотам, че Алекс дори ще излезе на една сцена със Слави Трифонов. Певицата ще стане част от концерта на „Ку-ку бенд” в зала „Арена армеец”. Шоуто е насрочено за 25 април, а рекламата за него вече се излъчва в ефир. Алекс, както и другите беквокалистки на Слави Трифонов – Деси Добрева и Нели Петкова, ще се завърнат, за да участват в програмата и да я обогатят откъм женски вокали. Интересното е това, че заради участието си в бенда Алекс е обтегнала отношенията си с настоящите продуценти на „Х фактор” – братята Халваджиян. Знае се, че от години двамата арменци са в студена война със Слави Трифонов и вероятно никак не са щастливи от факта, че техен кадър ще се подвизава на концерта му.