Този път Мария се изхитри и наистина удари кьоравото!

Един милион евро получава поп фолк певицата Мария, ако Християн Гущеров поиска развод. Това пише в предбрачния договор, който са сключили двамата пресни младоженци, когато официално си сложиха подписа в гражданското. Новоизлюпената госпожа Гущерова, по – позната като Мара Отварачката е поискала тези пари като реванш, ако пълният й съпруг реши да я замени с друга.

Драконовският договор не искал да бъде подписан от бащата на Хриси, но майката на Мария Йорданка ги е убедила това да се случи. Според предбрачното споразумение, ако милионера поиска развод от благоверната си,той веднага се задължава да й брои в кеш един милион евро. В добавка на миньончето се полага и една трета от недвижимото имущество, което двамата ще придобият по време на брака си.

[caption id="attachment_435017" align="alignright" width="300"]Мария Мария уцели в десятката този път, но тя също трябва да внимава[/caption]

Още една клауза има в предбрачния договор на Мария и то касае раждането на общото им дете. Още с неговото появяване на бял свят бащата Християн Гущеров се задължава да внесе в българска банка на негово име един милион лева. Парите ще стоят там, докато наследника на Мария и Християн Гущеров навърши осемнадесет години и ще може да ги използва.

В предбрачното споразумение между двамата съпрузи имало задължение и за Мария. В него се казвало, че ако дребната пайнерка изневери на извънгабаритния си мъж тя няма да види и лев от гореспоменатите суми след развода. Затова се задължава джукестата заралийка, забележете, да му бъде докрай вярна.

С този предбрачен договор двамата се заковават един до друг до живот, одумват ги столични бръмчалки. Припомняме, че Християн и Мария станаха официално семейство на 13-ти януари. Няколко дни след това, на 17-ти пред Бога и пред около двеста ВИП-гости те спретнаха и „сватбата на годината”, както не спира да се хвали Мара.