Татяна Стоянова е била застреляна от сръбски наемен убиецТатяна Стоянова е ликвидирана заради интереси в Пазарджик

Убиецът на Татяна Стоянова вече е установен! Разследващите разстрела на пиарката на кмета на Пазарджик са убедени, че спусъкът не е натиснат от българин. В хода на разследването е установено почти на 100%, че мъжът, застрелял младата жена е сърбин, при това професионален наемен убиец. Тъй като човекът, поръчал покушението, е искал да е сигурен, че работата ще бъде свършена.

[caption id="attachment_435006" align="alignright" width="254"]Татяна Стоянова Татяна Стоянова[/caption]

До тези изводи органите на реда стигнаха след като изследваха сцената на местопрестъплението и намерената там гилза с отпечатък. Който не принадлежи на криминално проявен българин. Шефката на кабинета на кмета на Пазарджик е била убита заради намесени интереси в региона. Униформените са убедени, че самият градоначалник Тодор Попов се досеща какъв е мотивът за убийството на подчинената му, но отказва да го разкрие.

На пресконференция само преди ден Попов недвусмислено заяви, че подобни прояви на насилие няма да го разколебаят да развива Пазарджик по начина, по който го е правил досега и който смята за правилен. Което, според разследващите, е явен знак, че кметът свързва убийството на Татяна Стоянова с конкретен човек, който има интереси в града и региона. Които интереси са били засегнати по някакъв начин от действията на Попов и подопечната му, научиха от vsekiden.com.

До дни агенти на ДАНС ще започнат детайлна проверка на всички сделки, сключвани в община Пазраджик в последните години. Служители издават, че там редовно се разразяват скандали и нищо чудно някой от тях да стои в основата на поръчковото убийство.

Преди време върху апетитен имот в самия център на Пазарджик е бил наложен запор от съда, след като той е бил ипотекиран по сръбска сделка и от един милион лева цената му е скочила на цели девет милиона.