Х Фактор мами зрителите си като лъже, че предаванията са на живоХ Фактор се излъчва на запис, не на живо, както претендират продуцентите

Х Фактор отново беше заподозрян в грандиозна измама. Зрителите, които гледаха концерта в понеделник вечерта, се усъмниха, че излъчването е на запис и въобще не гледат шоуто на живо, както претендират продуцентите. Причината за съмненията им се оказа новата прическа на едната водеща Алекс. Която в понеделник сутринта се изфука в профила си във Фейсбук с нова прическа. Руса, по-точно.

[caption id="attachment_434987" align="alignright" width="300"]Х Фактор Руса ли е Алекс?[/caption]

В същото време по време на вечерното издание на Х Фактор, косата на водещата беше учудващо тъмна и си беше направо кестенява. Как става този номер, на сутринта да си руса, а вечерта отново да си с предишния си цвят, чудят се онлайн потребителите. Според които просто предаването е на запис, макар продуцентите му да твърдят, че всеки концерт се излъчва изцяло на живо, за да могат зрителите да гласуват.

А въпросният епизод е заснет един ден по-рано, когато Раева все още не е била на посещение при фризьора си. "Лъжат ни, че гледаме лайф, за да ни карат да пускаме смс-и и да ни прибират парите", беснеят феновете, видяха от hotarena.net. Естествено, от Х Фактор нямаше как да подминат недоволството на зрителите си. Пи ар-ката на музикалното риалити Ани Халваджиян заяви, че няма никаква измама, просто водещата е боядисана с някаква нова техника на боядисване, благодарение на която косата й не изглежда толкова руса, когато е вдигната на кок.

"Знам, че изглежда странно, но причината е в техниката на боядисване. Снимаме пред 500-600 човека, няма как да не сме на живо", обяснява братовчедката на Маги Халваджиян.