Петър Вучков едва свързва двата края

Петър Вучков едва свързва двата края
3.67 (73.33%) 3 votes

Петър Вучков мизерства със 157 лева пенсия

Петър Вучков страда заради свалянето от екран на „Минута е много“

Петър Вучков едвам свързва двата края! Емблематичният водещ буквално е изправен на ръба на оцеляването и мизерства със смешната пенсия от 157 лева. Които пари не му стигат за нищо. 76-годишният водещ, който е сред най-начетените и ерудирани фигури, излъчвани някога в роден ефир, е принуден всеки ден да обикаля пазарите, за да търси най-евтините стоки, а за закуска редовно си вземал евтини банички с боза, защото не може да си позволи друго.

Петър Вучков

Петър Вучков

Съпругата му е починала, а самият той е с няколко прекарани инфаркта. Синовете му пък изобщо не го поглеждат, научиха от vsekiden.com. Въпреки незавидното си положение, Петър Вучков не се оплаква. Единственото, за което водещият съжалява, е че е позволил на хората от БНТ да се отнесат с него по подобен безчовечен начин след годините, които прекара в телевизията. И в които водеше едно от най-харесваните предавания в ефира.

От медията просто заявили, че свалят „Минута е много“, без да дадат каквото и да е обяснение за решението си. Авторката на предаването – Лилия Райчева, неколкократно опитвала да разговаря с шефовете на БНТ и да разбере мотивите за свалянето на една от най-дълголетните и обичани продукции, но напразно. Самият Вучков всекидневно се сблъсква с хора, които искат да разберат защо шоуто вече не се излъчва, но и той не е в състояние да даде отговор на този въпрос.

„Само ръководството на БНТ може да каже това. Отнеха на зрителите едно наистина интелигентно шоу“, не крие горчивината си Петър Вучков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Петър Вучков едва свързва двата края”

  1. Румен

    ян. 21. 2015

    1. Щом така се е осигурявал – така ще получава и малка пенсия. 2. Къде са му спестяванията? 3. Имаше голяма и ценна колекция от часовници, някои от които са били придобити от него по нечестен начин… 4. Как си е възпитал децата, така и ще се отнаясят с него!

Добавете коментар