Проф. Мермерски разкри своята наистина чудодейна рецепта за борба с грипа!

Прополисът е чудодейния еликсир, който бори грипа. Това заяви професор Христо Мермерски в студиото на ТВ7. Медикът твърди, че това е единственият природен медикамент, който наистина може да излекува заболелите от грип. Според медицинският експерт той е универсален и може да се използва навсякъде, където има проблем.

Приемът му може да става еднакво добре през устата, както и през носа, под формата на капки, които се слагат срещу хрема. Прополисът също може да се използва и при проблеми в устната кухина.

[caption id="attachment_434950" align="alignright" width="300"]Мермерски Проф. Мермерски е категоричен, че прополисът е най-доброто лекарство против грипа[/caption]

С него може да се мажат зъбите при проблеми като кървене на венците или парадонтоза. Прополисът без проблем може да се използва като илач, с който се намазват още езика и небцето. След като се сложи в дихателната система, през ноздрите на носа, лекарството я зарежда непрекъснато и бори вируса.

Професорът е категоричен, че дори само да се кихне два пъти, това означава, че човекът вече е тръгнал да се разболява.

Има няколко продукта, които наистина защитават организма по време на грипна епидемия, твърди специалистът. В тази връзка проф.Мермерски препоръчва като противогрипна защита да се хапва на ден по три или четири моркова.

Към тях е добре и препоръчително да се добавят още зехтин, слънчогледови семки и ленено семе. В тези няколко продукта се съдържат три витамина, които са необходими за организма и дават мощен отпор на вирусите на грипа.