Честито: Здравко от „Ритон“ получи най-прекрасния подарък от Катя за ЧРД!

Честито: Здравко от „Ритон“ получи най-прекрасния подарък от Катя за ЧРД!
4.5 (90%) 2 votes

Здравко Желязков от „Ритон“се похвали с най-прекрасния подарък за ЧРД – домашния уют и любов на Катя!

Съпругът на Катя от дует „Ритон” Здравко Желязков вчера чукна шейсет и две години. Здравко отпразнува своя рожден ден само с половинката си в живота и на сцената Катя. Двамата се поздравиха в своя дом оазис с чаша хубаво вина, призна самия рожденик и сподели, че това е най-прекрасният му подарък.

Преди това двойката беше гост на шоуто „Комиците” и затова предпочела уюта на къщата си. Здравко обаче поясни, че през почивните дни ще спретне голяма трапеза за близки и приятели, като се отчете подобаващо.

Ритон

Катя и Здравко – двамата са си най-прекрасния подарък един за друг вече толкова години

Той обаче не е наясно дали ще празнува празника в домашна обстановка или ще бъдат в заведение. Здравко от „Ритон“ разкри още, че след определена възраст хората не се интересуват толкова от материалните неща. Повече се вълнуват от чисто човешки и духовни ценности.

Въпреки че двамата си знаят бюджета и харчат заедно парите си, все пак съпругата му успяла да го изненада на негов юбилей. Катя му подарила комплект от сребърни бижута. Това било гривна и медальон, на който било изобразена неговата буква „З”.

И сега Здравко от „Ритон“ не очаква някакъв неочакван дар от прелестната си съпруга, но все пак си има едно наум.

Дует „Ритон” е снован през далечната 1977 година, а година по-късно Катя и Здравко стават официално семейство. Оттогава , вече двамата са заедно тридесет и пет години и на сцената, и в живота. Според тях истината на перфектния им брак е в това, че са се намерили и са половинки на едно цяло.

Въпреки че веднъж жълтата преса ги е развеждала, Катя твърди, че няма как тя или Здравко да бъдат засечени с чужди мъже или жени, защото са непрекъснато заедно. И на сцената, и в живота.

Вчера рожден ден празнува и друг техен колега. Данчо Караджов от „Сигнал” пък навъртя 63 година. Вокалистът празнува рождения си ден в домашна обстаовка. Музикантът признава, че не умее да организира подобен род тържества, а с тях винаги се е ангажирала само съпругата му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Честито: Здравко от „Ритон“ получи най-прекрасния подарък от Катя за ЧРД!”

  1. GAUDI

    ян. 21. 2015

    ДА Я ОЖАЛИШ.През тОталитарно си се е,,гушкала,,с партийни величия ,,достолепната,,.Дръшки на търкалета-Катята си лягаше с партийни величия.Я ,ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА САМАРЯНКА,А ОНИЯ/МЪЖА И/ВИЕ,КАТО ВЪЛК.ИМА И СНИМКИ-ПО ТУРНЕТАТА ИМ-КОЙ КЪДЕ Е.

  2. Joana Rubin

    ян. 21. 2015

    прекрасни, както винаги!

Добавете коментар