Мария се оплака пред дружките си, че първата й брачна нощ била пълен фарс!

Фолкаджийката Мария и богаташа Християн Гущеров са били до ранни зори на следващия ден от сватбата, с последните си гости, след което са отпрашили в луксозния си дом в квартал „Бояна”. Двамата са каталясали от тържеството, тръгнало още преди седем дни и буквално са спали като „заклани” чак до следващия ден.

Това заяви със смях самото миньонче пред най-верните си дружки. Християн Гущеров и жена му Мария не са първите, които не уважават първата си брачна нощ. Това се случва все по-често и се превръща в практика, заради умората или голямото количество изпит алкохол, твърдят и сватбени агенти.

[caption id="attachment_434934" align="alignright" width="300"]Мария Мария направи за смях съпруга си като разкри, че не е бил адекватен през първата брачна нощ[/caption]

Мария и Християн Гущеров с право са били изтощени, от „сватбата на годината”, както я определя самата „виновница” госпожа Гущерова, позната преди това като Мара Отварачката.

Припомняме, че бизнесмена и пайнерката станаха семейство още на 13-ти, когато сложиха подписите си в гражданското. Събитието съвпадна и с рождения ден на фолкаджийката. На 17-ти двойкатапосрещна около двеста гости в тузарския ресторант и каза своето „да” и пред Бога. Това е втори брак за Мария и първи за Християн. Както самата певица призна, двамата с Хриси ще се пробват и за свое дете. Мария има своята Марая от първия си съпруг Димитър Андонов.

Хотелиерът вече също има второ семейство, като пленителната му съпруга, моделката Никол го дари със син. Мария и първият й съпруг също дълго са пробвали да си имат дете, но накрая са прибегнали до изкуственото забременяване.

Християн и Мария също са решили да си родят наследник с метода ин витро. Но на този етап двамата ще си починат, а напролет ги очаква и малко сватбено пътешествие, което им е подарено от бащата на Християн и техен кум на сватбата. Дестинацията се пази в тайна, а дотогава Мария има участия и ангажименти като певица на „Пайнер”.