Стефан Манов-Тачо е в очакване на втората си рожба

Животът на Стефан Манов-Тачо претърпя пълен обрат.

Оказва се, че в съвсем скоро време Тачо ще става баща за втори път. Той очаква дете от новата си приятелка Дани Димитрова. Близки до двойката твърдят, че Дани Димитрова е в първите месеци от бременността си.

Анонимен източник е изпратил сигнал до сайта за светски новини ХотАрена. Той посочва, че новата изгора на Тачо е била засечена да разглежда неща за новородени бебета в един от детските магазини на столичен мол. Тачо не бил с нея по време на обиколката, но пък за сметка на това източникът изтъква, че през цялото време Дани Димитрова говорила с някой по телефона.

[caption id="attachment_434806" align="alignright" width="300"]Стефан Манов-Тачо е в очакване на втората си рожба Стефан Манов-Тачо е в очакване на втората си рожба[/caption]

Тъй като моделката е в началото на бременността, все още не й личи коремчето. Очевидецът, изпратил информацията до светския сайт обаче е категоричен, че Дани Димитрова е избрала възможно най-лошата партия в лицето на алкохолизирания Тачо. Припомняме, че именно любовта му към алкохола и честите изблици на гняв станаха причината за раздялата между него и половинката му Жени Калканджиева.

Разбира се своята роля за разпадането на известната двойка изигра и връзката на Тачо със Зорница Линдарева. За връзката между Тачо и новата му изгора Дани Димитрова се заговори малко след излизането му от риалити формата „ВИП Брадър”. Тогава стана ясно, че двамата са взели окончателно решение да се разделят. Шестата по красота в света Жени Калканджиева вече е подала молбата за развод със Стефан Манов.

По всичко личи, че на този етап Тачо няма намерения да разширява кръгозора си. След Жени и Зорница Линдарева, той отново е налетял на моделка. До някъде този факт е разбираем, предвид, че до неотдавна той се движеше в тези среди покрай съпругата му. Неотдавна в мрежата се появи селфи на Тачо и Дани Димитрова, от което личеше, че двамата са опасно близки. Макар, че тогава Стефан Манов категорично отрече тези слухове, напоследък все по-често двамата могат да бъдат забелязани заедно, пише pik.bg.