Мария тежко скарана с баща си, не го покани на сватбата

Фолкпевицата Мария, известна като Мара Отварачката, не покани собствения си баща на пищната си сватба – пише „България днес”. Миньончето на попфолка открай време е в лоши отношения с родителя си и сега не пожела да го покани на един от най-важните моменти в живота си – отбелязва изданието. Малцина знаят, че бащата на певицата е прославеният борец от близкото минало Панайот Киров. Майката на певицата Йорданка е едва на 19 години, когато ражда щерка си в Стара Загора, но няколко години по-късно родителите на Мара Отварачката се развеждат. Изпълнителката си спомня, че е преживяла трудно този период и дълго време не е можела да преглътне факта, че е отраснала без баща. Именно поради тази причина Мария е решила, че татко й не заслужава да присъства на сватбата й с Християн Гущеров – издават близки на изпълнителката.

[caption id="attachment_434718" align="alignleft" width="300"]Мария и Християн искали да се венчаят в "Св. Александър Невски" Мария и Християн искали да се венчаят в "Св. Александър Невски"[/caption]

Преди церемонията се говореше, че Мара Отварачката може да прости на родителя си и да го покани на празника, като опита да изглади отношенията между двамата с майка й. Въпреки слуховете певицата явно не е намерила сили да потърси баща си и да му прости, че я е изоставил като малка. Въпреки че намеренията на певицата бяха да сключи църковен брак в храма „Св. Александър Невски”, в последния момент съдбата й изигра лош номер. Християн Гущеров се опита да даде доста пари само и само певачката да получи така желаната венчавка в храма, където по принцип сватбите са забранени. „Винаги съм мечтала да се омъжа именно там. За мен това е едно свято място” – сподели преди седмица певицата. В крайна сметка се оказа, че лично патриарх Неофит е провалил грандоманските планове на Мара Отварачката. Малко преди сватбата Мария е трябвало да се обади на всички поканени гости, за да им съобщи, че църквата е сменена и венчавката ще се проведе в Бояна – дава подробности изданието.