Откровението на Мария Шарапова трогна Гришо!

Страшно обичам нощите с него. Това заяви открито топ тенисистката Мария Шарапова пред „Дейли Мейл”. 27-годишната рускиня сподели още, че обича тази част на денонощието, защото само тогава могат да бъдат насаме с любимия си Григор Димитров. Мария Шарапова и нейното гадже Гришо в момента са в столицата на Австралия Мелбърн. Двамата известни спортисти ще участват на откритото първенство по тенис в страната на кенгуруто.

В интервю пред австалийската медия „Дейли Мейл” петкратната победителка на турнири от Големия шлеп и втора в настоящата ранг листа добави още, че само вечерите са техни и те ги споделят в компанията си на другия. Което е божествено, възкликва една от най-скъпо платените спортистки на планетата.

[caption id="attachment_434705" align="alignright" width="300"]Гришо Мария Шарапова призна пред всички любовта си към Гришо, за пореден път[/caption]

Кариерата на двамата влюбени в момента са в различни посоки. Разминават се за турнири, участия, натоварващи тренировки, но когато успяват да съвместят ангажиментите си и да останат насаме, им е много хубаво да са заедно. Именно вечерите са тези, когато Григор и Маша са само двамата. Според програмата си и заради предстоящото им участие в първенството в Мелбърн те са се събрали с хасковлията. Въпреки че мачовете им са по различно време, най-хубаво е когато успяваме да се съберем, не крие чувствата си знойната тенисистка.

Маша разкри, че отрано следи кариерата на своя юлбим. Още като юноша тя е забелязала огромния потенциал на Григор и не се е излъгала в преценката си. Сега е безкрайно доволна, че той е още по-съсредоточен и внимателен в постиженията си и успешно върви нагоре в кариерата си. Което ме кара да се усмихвам, споделя известната рускиня.Професионализмът на родената в Русия Мария Шарапова определено е повлиял в положителна посока на талантливия българин, сочен за бъдещ шампион от Големия шлем.

Което обаче елитната тенисистка отрича срамежливо, но това не оставя никакво съмнение в треньорите на българина.

„Не се нуждая от скъпи и големи неща, за да бъда щастлива. Щастливи ме правят приятелите и близките ми хора”, категорична е една от най-скъпоплатените жени, която за миналата година има в сметката си баланс от плюс тридесет милиона долара. Мария Шарапова споделя още, че много харесва Мелбълн, където вече идва за дванадесетото си участие.