Николета Лозанова и Иван Ласкин водят ожесточена война

Футболната съпруга Николета Лозанова успя да разпали поредния грандиозен скандал.

За пореден път предаването й „Папараци” излови актьора Иван Ласкин да се почерпва със спиртна напитка зад волана на автомобила си. От няколко месеца той води война с новоизпечената тв водеща Николета Лозанова началото, на която бе сложена заради скандалните му изказвания по повод на професионалните й умения.

[caption id="attachment_434615" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова и Иван Ласкин водят ожесточена война Николета Лозанова и Иван Ласкин водят ожесточена война[/caption]

Плеймейтката си връща за нанесената й обида като постоянно изпраща хора от екипа си да следят Ласкин от близо. Припомняме, че те успяха да документират как Иван Ласкин сяда зад волана въпреки употребата на алкохол. Потърпевшият направи опит да се измъкне от конфузната ситуация показваща как прегазва закона с лека ръка, като изсипа нова порция ругатни по адрес на Николета Лозанова и нейните продуценти Иван и Андрей. Актьорът се опита да подчертае, че тези кадри са монтирани и са с неточна последователност.

Думите му обаче останаха като глас в пустиня. Николета Лозанова успя да нанесе нов удар върху Иван Ласкин, след като в снощното й предаване актьорът отново бе главен герой. От излъчения материал стана ясно, че актьорът навдига бутилка с уиски, докато е седнал зад волана на автомобила си. В типичния си стил той разиграва мини сценка преди да отпие няколко здрави глътки от уискито.

Иван Ласкин първо се кръсти, след което се удря с две ръце по главата сякаш против уроки и стига до сладките глътки уиски. Потресени зрители на Би Ти Ви коментират, че актьорът вече е ударил дъното и не се срамува дори от факта, че тези сценки ще ги гледа и детето му, а освен всичко друго по този начин злепоставя и съпругата му Александра Сърчаджиева.

Освен войната, която води с Иван Ласкин, Николета Лозанова се забърка и в нов скандал като за пореден път копира холивудска звезда. Очевидно футболната съпруга има самочувствие на модна икона, която налага тенденциите у нас, но пък пропуска факта, че постоянно бива засичана в издънки и уж оригиналните й хрумвания се оказват чужда идея, пише pik.bg.