Семейството на Крисия търси жилище в София заради ангажиментите на талантливото дете

Крисия се мести в София – пише „Уикенд”. Успехите на малката разградчанка са накарали родителите й – Ангелина и Марин, да вземат окончателното решение, че цялото семейство трябва да се премести в столицата, за да се улесни ежедневието им и да покорят повече върхове в бъдеще. От няколко месеца насам родителите на Крисия не спирали да умуват кога да се преселят в София и накрая решили, че това е най-добрата възможност за семейството им и колкото по-рано се случи това, колкова по-добре – пише „Уикенд”. Най-голямо желание за идване в столицата изявявала мама Ангелина, която е известна сред приятелките си със страстта си към бурния светски живот, който Разград не може да й предложи. Майката на Крисия бе най-силно екзалтирана покрай светкавичната слава, която връхлетя дъщеря й. Ангелина се превърна в говорител на отрочето си и освен че се залепи за Слави Трифонов, започна да дава интервюта от името на малката певица. Именно напористата родителка решила, че бъдещето на фамилията им е в София и дори вече оглеждала имоти в интернет – отбелязва изданието.

[caption id="attachment_434565" align="alignleft" width="300"]И семейството на Крисия стават столичани в повече И семейството на Крисия стават столичани в повече[/caption]

„Ангелина успя да навие мъжа си, че трябва да си купят апартамент в София. Клетият Марин вече е уредил всичко, за да може напролет да задоволи прищевките на жена си” – разказват близки приятели от техния семеен кръг. Бащата обаче е категоричен, че инвестицията не е женска прищявка, а необходимост, тъй като се уморил постоянно да пътува по линията София – Разград заради непрестанните ангажименти на дъщеря си и сметнал за угодно да се сдобие с имот в столицата. Не само славата на Крисия обаче е подтикнала семейството й да се премести в София. Така или иначе Ангелина и Марин открай време мислели, че ще е най-добре, ако щерките им получат своето образование в големия град. Хотелиерския бизнес на семейството в Разград щял да бъде поверен на доверени управители.